Ako sam pogrešio u nazivu Adica/Adice molio bih da me ispravite. Hvala.
Sasvim slučajno sam čuo za bazene kod Ade, zahvaljujući koleginicama sa posla. Posle par pohvalnih priča odlučio sam da proverim i nisam se pokajao.
Sami bazeni nisu neka posebna priča, dobijeni su tako što su vredni ljudi prvo iskopali rupe u zemlji koje su potom betonirali itd.Šalim se.
Bazeni su sasvim ok, ništa posebno ali sasvim u redu. Postoje ukupno tri bazena sa različitim dubinama (prvo su kopali onaj najdublji i najduži dok su bili odmorni, potom su ... ) naravno, za različite uzraste posetilaca.
Prava lepota kompleksa Adice/a je u veoma prijatnom ambijentu, travnjak je čist i uredno održavan. U stvari sve je čisto i uredno. Okruženi ste najraznoraznijm drvećem i biljkama pa je samo pitanje trenutka kada ćete krenuti u istraživanje. O cveću ne bih pričao, prvo ne razumem se nešto preterano (umem samo da se divim i mirišem kao Ferdinand, bik iz crtaća) drugo ni ne znam šta sam sve video.
Postoje i vitrine sa raznim kamenjem, keramikom, školjkama i sl. dospelim iz belog sveta, kao pokloni posetilaca kojima se boravak dopao.
Moram napomenuti kako skoro svako drvo, biljka ima tablu sa nazivom na više jezika i imenom darodavca.
Veoma prijatno mesto, pogotovo za porodični boravak ... verujem kako se niko neće pokajati ako se odluči na posetu.

Šalim se.
Citat
Nisam bila, ali videla sam na slikama, ako je to - to. I lepo je

, jedini problem je ( što sam lično doživeo ) da piće lakše naručite na engleskom nego na srpskom - naravno ako ne znate mađarski. ( Prvi birc od ulaza
)

), ali imaju dobre kolače