Da li ste od onih koji "ono" rade 5 puta na dan ili ove godine niste još, a prošle samo jednom.![]()
Nekoliko puta dnevno
Jednom dnevno
Nekoliko puta nedeljno
Jednom nedeljno
Nekoliko puta mesečno
Nekoliko puta godišnje
Nikada
Da li ste od onih koji "ono" rade 5 puta na dan ili ove godine niste još, a prošle samo jednom.![]()
Ni od jednih, ni od drugih, mada je uvek pozeljno vise i ne treba me puno nagovarati![]()
Je li, a sta ti je "ono"?![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
Ja sve i da hocu sexanje svakoga dana - zbog vise sile ne meremMoj dragi ne zivi u istom gradu.
Cim se setim, odmah javljam. A, mozda uspem ove godine vise nego prosle. Znaci bar dva puta.![]()
Nikad dosta, nikad previse. Kad god se ukaze prilika.Ako se ne ukaze, "uprilicimo" je.
Sve je to relativno.
Evo ja imam utisak da sam proredio, a kad uporedim sa neki drugim parovima to ispadne da je suviše često.![]()
Sve nekako ide u serijama. Zaređamo svakodnevno pa par dana pauze.
Kao da nas pokreće neki ekscentrični zamajac.
Obična bračna monotonija, a sve funkcioniše. Supruga kaže da je zadovoljna i nije joj jasno zašto žalim za nekim vremenima kada smo bili u najboljim godinama pa sex upražnjavali kao antibiotik.
Zavisi od perioda do perioda...
Raspolozenja ...
A nikad nije na odmet jos![]()
Kada je semestar u toku, 2-3 puta nedeljno (tj. 2-3 dana u nedelji), a kada sam u rodnom gradu preko raspusta, sto je recimo sada, apstiniram i do nedelju dana![]()
![]()
3 puta nedeljno odprilike Nemoze se stici cesce od poslaA i vrucina mi je sad jako pa ocu i da negodujem
![]()
![]()
![]()
![]()
Kada budem krenula da lupam recke i vodim tu statistiku..menjam dečka...
U principu, kada god nam se hoće, a još i možemo...prostorno i vremenski..![]()
"Frankly my dear, I don't give a damn!"
da citiram nekog meni jako dragog ....... prosle godine umalo a ove nesto redje.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma shalio sam se![]()
kao sto vec rece
Goga kaže:
Possibility of dream come true makes life worth living.....
Muckota kaže:
Pa zar ti to draga moja u tvom nastojanju da svaki dan imas sex nije samo PREDNOST sto ti je dragi u drugom gradu?
Da je stalno u tvom gradu, verovatno ne bi mogla da imas sex svakog dana, ali posto nije, zasto ne?
Ne razumem ovu mladez...![]()
Pa neki ovde se sexaju samo sa svojim voljenim/voljenom. Zasto je to tesko razumeti?Zlatni mis kaže: