Predsednički izbori u Hrvatskoj - Strana 2
Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 16 do 26 od ukupno 26

Odgovor: Predsednički izbori u Hrvatskoj

Bandićevo ime se povezuje skoro sa svakom građevinskom aferom koja je drmala grad mu Zagreb...

Nikako ne mogu da zaboravim one skupocjene wc-e koji su za njegovog mandata pokupovani, milionski iznosi dati, a raja nije znala ni da ih koristi.

I ovo što je Litte Fairy spomenula, parking...doveo je ljude maltene da nemaju pravo pred zgradom da parkiraju bez naplate. Toliko propusta on ima, da ja prosto ne znam ko njega godinama bira na mjesto gradonačelnika.
    Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
    kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
      Vrh

Ako moram da biram tip onda neka bude Josipovic.Posto se i Srbi tamo slazu za njega onda neka bude on
      Vrh

Citat yige_gui kaže: Pogledaj poruku
    genijalno! svaka chast! ovo me sad toliko nasmijalo da se ne mogu prestati smijati..

pa radje ne bi glasala nego glasala za Bandica.. ali znash kako, bash bi voljela da pobijedi pa da dovede do propasti to malo drzhave shto je ostalo nepokradeno i chitavo..

a i zhivo me zanima shta je on to "puno" napravio za grad Zagreb?
    Yige Gui nisi shvatila kontekst poruke ako ne želite glasat za Ivu Josipoviča onda glasajte za Milana Bandiča. Ta je poruka bila namjenjena hrvatskoj dijaspori poglavito hercegovcima koji su hvala Bogu napokon okrenuli leđa prokletom HDZ I Andriji Hebrangu kao HDZ-ovom predsedničkom kandidatu. Da nije bilo kandidature Milana Bandiča sva bi dijaspora glasala za HDZ-ovog predsedničkog kandidata Andriju Hebranga i onda bi u drugom predsedničkom krugu imali Ivu Josipoviča i prokletog Andriju Hebranga. Ja više volim da je Milan Bandić u drugom krugu nego prokleti Andrija Hebrang koji je bio treći po osvojenim glasovima. Nadam se da si sad razumjela zašto sam molio hercegovce da napokon okrenu leđa prokletom HDZ i zahvaljujem hercegovcima što su ovaj put napokon ispravno glasali i okrenuli leđa prokletom HDZ-u. Nadam se da će tako biti i u buduće na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj 2012.g.
      Vrh

Izbori u Hrvatskoj su završeni očekivanim ishodom.

Izlazne ankete i neslužbeni rezultati pokazuju ogromnu prednost Ive Josipovića, kandidata SDP-a. Prednost iznosi oko 20% i praktično je nemoguće da dođe do obrata. Milan Bandić je postigao veliki uspjeh jer je prvi nezavisni kandidat u Hrvatskoj koji se probio u finale predsjedničkih izbora.

Službeni rezultati će biti objavljeni odmah iza ponoći, ali to neće ništa prmjeniti.
      Vrh

Ja sam u prvom krugu glasala za Vesnu Pusic, ali nisam pratila predizbornu kampanju pa nisam bila upucena, kao i obicno. Bandic nije bio ni u kakvoj kombinaciji jer je primitivac, korumpirani, hercegovac a u SDP-u je ne znam zasto. Po njegovim "vrlinama" da ne znam
    u kojoj je stranci, ja bih ga smjestila u HDZ. Mozda bih trebala bar predizborne kampanje
    pratiti.
      Vrh

Novi hrvatski predsednik je drug predsednik Ivo Josipovič sa osvojenih 60% glasova naspram druga Milana Bandića sa osvojenih 40%. Što reči : moram se pohvalit jer ja sam još pre mesec dana prognozirao pobedu druga predsednika Ivu Josipoviča I imao pravo. Također sam još pre mesec dana prognoziro da će u 2. predsednički krug uči 2 najjača komunistička predsednika kandidata drug predsednik Ivo Josipovič i Milan Bandić i opet uspešno prognozirao. Danas slavi komunistički deo Hrvatske veliku komunističku pobedu nad prokletim ustaškim ( HDZ-ovskim) delom Hrvatske. Pobeda druga predsednika Ive Josipoviča znači politički kontinutet Mesičevske politike i u tome je največa pobeda. Ja na ovakve dane kad komunizam pobeđuje i slavi nove pobede nad fašizmom ( HDZ-om) sam naravno sretan , ali neču biti potpuno sretan sve dok ne dođe sretan i blagosljovljen povesni dan obnove KPJ I voljene domovine Jugoslavije. Čestitam još jednom Hercegovcima da su napokon okrenuli leđa prokletom HDZ-u i nadam se da će tako biti i u buduče na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj 2012.g. Milan Bandič če koliko znam u sljedečih pola godine do godinu , možda i prije osnovat neku političku stranku ljevice i ne ma razloga da se ovih 95.000 hercegovaca koji su sad glasali za Milana Bandiča vrate prokletom HDZ-u . JOŠ JEDNOM ŽIVI VEČNO VOLJENA DOMOVINA JUGOSLAVIJA , VOLJENI DRUG PREDSEDNIK MARŠAL JOSIP BROZ TITO I KPJ . ZA KOMUNIZAM DO GROBA.
      Vrh

Tipovala sam da Ivo Josipović bude novi predsjednik, i ok je sve to, on je valjda najnormalniji izbor bio, ali slušam ga večeras... nije neki govornik, nekako je mlak. Nadam se da je jači na djelima.

Vrh

Citat JOHNNY DUGI kaže: Pogledaj poruku
    Yige Gui nisi shvatila kontekst poruke.
    shvatila je baba shta je pisac htio reci.. ali moja poenta je da su svi oni isti.. jedni su loshi, a drugi su josh gori od njih.. prodaju lazhi zapakovane u blistavi papir.. obecanja ludom radovanja.. a narod se primi, pa vjeruje.. a kad se domognu vlasti pokradu shta se pokrasti mozhe.. ich sprovedu na djelo.. a za raju nije ni bitno.. oni se nekako snadju..

Citat Sunflower kaže:
    nije neki govornik, nekako je mlak.
    kako mozhe biti govornik kad je kompozitor kol'ko sam shvatila politikom se bavi od nedavno.. a do nedavno se vjerovatno bavio -- shtrikanjem ili tome slichnim zanatom a tog Josipovica ne znam samo iz koje rupe izvukoshe..

a jel moguce da je od tih 40% ili tochnije 39.71% shto je glasalo za Bandica nije ni zhivo? s obzirom kako chujem tamo glasaju i mrtvi

Citat Novi List kaže:
    ZAGREB – Barem jedan od duhova prošlih predsjedničkih izbora može počivati u miru – Anđa Bezer iz Čapljine, umrla 2000., a glasala 2005. godine (birališta zaobišla 2007. godine, iako je još imala pravo glasa), brisana je iz popisa birača. Time je stavljena ipak jedna mala točka na slučaj glasanja mrtvih, kakav je zabilježen na predsjedničkim izborima prije četiri godine i koji je bacio značajnu sjenu na regularnost cijelog izbornog procesa u Hrvatskoj.
    ...........
    U posljednje dvije godine s tog popisa izbrisano je čak 34 tisuće imena, što zbog smrti, što zbog prijave prebivališta u Hrvatskoj, no, u isto vrijeme, upisano je novih 36 tisuća. Tako je trenutno, na popisu birača u dijaspori 407 tisuća ljudi (na parlamentarnim izborima bilo ih je 404.950, a glasala su 90.482 birača).

Službeni odgovor na pitanje koliko je od 34 tisuće izbrisanih birača, umrlih, nemoguće je dobiti, no neslužbene procjene barataju s podatkom od oko 20 tisuća. No, i taj broj je, smatraju u nevladinim krugovima koji se bave nadgledanjem izbornog procesa, daleko od stvarnog broja mrtvih birača na listi za dijasporu. Na posljednjim parlamentarnim izborima, 2007. godine, je samo GONG primjetio ogroman broj ljudi rođenih u prvom desetljeću prošlog stoljeća.

gore no na divljem zapadu
    moomoo meee jooouu
      Vrh

kako mozhe biti govornik kad je kompozitor kol'ko sam shvatila politikom se bavi od nedavno.. a do nedavno se vjerovatno bavio -- shtrikanjem ili tome slichnim zanatom a tog Josipovica ne znam samo iz koje rupe izvukoshe..
    Muzika mu je dodatno zanimanje, to će da unese harmoniju međ' pučanstvo i Hrvatska će pjevušeći da uplovi u EU vode.

Inače, gosn Ivo je pravnik, i očito se dugo bavi tim zanimanjem...SDP je imao keca u rukavu sve ove godine...

Ne mogu da se otmem dojmu da je totalno smiješno da su Josipović i Bandić obojica iz SDP-a ...Bandić je takav prostak, i kao što neko reče ranije, nekako mu bolje pristaje HDZ.

a jel moguce da je od tih 40% ili tochnije 39.71% shto je glasalo za Bandica nije ni zhivo? s obzirom kako chujem tamo glasaju i mrtvi
    Klasičan primjer kako ne daju ljudima da počivaju u miru. Ljudi se riješili ovozemaljskih briga...a sad se, gdje god da su prevrću svako malo zbog izbora...toliko o tome nek im je laka crna zemlja . . .
      Vrh

shvatila je baba shta je pisac htio reci.. ali moja poenta je da su svi oni isti.. jedni su loshi, a drugi su josh gori od njih.. prodaju lazhi zapakovane u blistavi papir.. obecanja ludom radovanja.. a narod se primi, pa vjeruje.. a kad se domognu vlasti pokradu shta se pokrasti mozhe.. ich sprovedu na djelo.. a za raju nije ni bitno.. oni se nekako snadju..

gore no na divljem zapadu
    Yige nisi u pravu. Drug predsednik Ivo Josipovič je u politici 30 godina. Drug predesdnik Ivo Josipovič u KPJ je ušao 1980.g. on je bio član saveza komunista od 1980.g. Istina nije bio u prvim redovima , ali to je i normalno za onog tko je tek ušao u KPJ. Nakon nesretnog 8.11.1991.g. Ivo Josipovič je od prvih dana član SKH (SDP) I vjerno služi komunizmu. Možeš na internetu pročitat biografiju Ive Josipoviča i vidjet češ da je on u politici aktivan 30 godina od 1980.g.
      Vrh

Оба кандидата су изгледа нормалнија од оног који награђује убице деце.

Јосиповић је најавио повлачење тужбе против Србије... требало је раније да их тужимо.
    За землю родную не на жизнь а на смерть
    Воевал с врагами Володимир князь
    Многая лета
    Многая лета
    Многая лета
    Русской земле
      Vrh

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Slične teme

1. Izbori -Srbija 2016.
    Autor davorjanka u forumu Politika
    Odgovora: 7