Što se mene tiče, muzika itekako utiče na kvalitet igre. Dešavalo mi se nekoliko puta da muziku iz igre bacim na disk.
Da ne dužim, koja vam je omiljena muzika iz igre, tj. u kojoj igri je najbolja muzika?
Moji predlozi:
- Heroes IV
- Far Cry
- Freelancer
Što se mene tiče, muzika itekako utiče na kvalitet igre. Dešavalo mi se nekoliko puta da muziku iz igre bacim na disk.
Da ne dužim, koja vam je omiljena muzika iz igre, tj. u kojoj igri je najbolja muzika?
Moji predlozi:
- Heroes IV
- Far Cry
- Freelancer
Poruku je izmenio neobarocco, 05.11.2009 u 11:37 Razlog: ikona
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Za mene definitivno najbolja je muzika iz Zume ... zvuci nekako misteriozno, opasno, ma divota jedna![]()
![]()
EVE Online
moze i da skine sa sajta
www.eve-online.com/download/music/
GT3Iron Maiden,The Cult,B.Idol,Motley Crue...kao da sam je ja mixovao
![]()
Not all treasure is silver and gold, mate.
Guitar Hero, definitivno ima najbolju muzikuObozavam ovu igricu
![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Elder scrolls serijal.
Muzika je fenomenalna, komponovana samo za tu igru. Fenomenalna...
Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.
Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.
E da, i GTA ima dobru muziku![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Najbolju muziku ima GTA,Guitar Hero i NFS...![]()
There is no rules!!!
Jedna pesma iz igrice Stalin subway![]()
Budi pametan i pravi se lud