Vidite, moje obje bake su bile zaljubljene u Mate Mišu Kovača kao šiparice a mislim da niti dan danas ga nisu preboljele.
Ajme, što sam im znala krv popiti....
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
moji idoli iz klinachkih dana bili su Laza Ristovski (SMAK) i Bregovic.
Kada sam malo poodraslaidol mi je bio Kokan Dimusevski iz grupe Leb i Sol (klavijature).
neunistiva zlojebaba!
Vladimir Grbić![]()
Imala sam njegov poster koji je prekrivao čivata vrata od moje sobe![]()
I'm floating on air..
Bila sam treci razred osnovne skole kad je pevao meni dragu i sad pesmu.....Obozavala sam ga.
Najveca vlast je vladati sobom.
Ja sam padala na glumce
Zarko Lausevic , puna kutija njegovih slika stoji jos negde na tavanu, sve moguce filmove sam znala napamet.
Ljubav moja neprezaljena![]()
Oh.. Mnogi od njih me nisu sacekali..
Bila sam zaljubljena u Dražena Ričla.. Prvog pevaca Crvene Jabuke.. Ludo.
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Moj momak sa estrade je bio prvo Ivan Gavrilovic
I sad se krstim kad ga vidim na TV-u i pitam kako mi se mogao svidjati, ali dobro, imala sam nekih 8 godina.
Nakon toga sam pucala na viisoko- Danilovic i Djordjevic.
A svidjali su mi se i onaj Zek iz Saved by the bell i Nik, Met i Drezik iz Nestasnih godina.Imala sam Drezikov poster i vezala sam kosu kao Anita.
![]()
Mislim da biti normalan nije uvek vano.
Ponekad biti normalan nije ba ni zdravo.
Kompletno zaboravila na njegaBukvalno sam ga obozavala, i ja i moje drugarice. Imala njegove postere po vratima, gledala svaku mogucu reprizu Nestasnih godina.. i bilo je to skoro ponovi, na Avali valjda, ali sam gledala samo gde je on bio
i Rajan isto iz Nestasnih godina, Anitin brat.. otkidala
![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Mi smo imali jednog klinju isti Rajan. Ali ja nisam volela plave, bas kao i danas.Tako da sam Rajana "prepustila" drugarici.
![]()
Uhhh...Al Pacino...Odlucila sam.Kad porastem,udacu se za njega,garant !![]()
Nema tog resenja za koje ja nemam problem !
Injaooo, najviše sam volela Alena Islamovića i dugo je ta ljubav trajala dok nisam saznala da je on godište mog tate, onda sam se jako razočarala, danima sam patila![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
I ja se iznenadim kad vidim kako neki sad aizgledaju, st aces, posledica toga sto pustaju filmove strae po 15, 20 godina.![]()
Uzlupa mi se srce kad se setim Aleksandra Djordjevica, bili u modi basketasi, a meni on....momak i po![]()
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge!
Tamo negdje davne 1986 kad sam krenuo u 4 razred OŠ kopio sam svoj prvi časopis Bravo u kojem je bio postre neodoljive Samanthe Fox i tad sam se po prvi puta u životu strstveno zaljubio
Oni su mali ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu vie mali ali su dosta veliki da ne budu mali