Danas sam slušala, jedan lik tvrdi da se najbolje liječiti urinom, od svake gripe, pa i ove.Kaže ima okus krvi...ali kad se pomiješa sa sokom od jabuke, doda malo cimeta, brzo se navikne čovjek.
Navodno nema boljeg lijeka od te pročišćene tekućine, koja eto ima malo odumrlih ćelija...ali više dobra donosi.
Mmmmožda ako mi je baš život u pitanju...mislim mmmmožda.![]()

Kaže ima okus krvi...ali kad se pomiješa sa sokom od jabuke, doda malo cimeta, brzo se navikne čovjek.
Navodno nema boljeg lijeka od te pročišćene tekućine, koja eto ima malo odumrlih ćelija...ali više dobra donosi.
Citat

nisam probala, ali nista me ne kosta.

To već može...bijeli bi mi strava spustio tlak pa bih svejedno prespavala gripu.
Sad ću ja da pomećem to u svaku sobu. Još da killnem i neku koku, pa da me optuže za woodoo. 

vec jednostavno mislim da vakcina ne mozhe pomoci (a pri tom mozhe doci i do dodatnih nuspojava -- lagana temperatura, iritacija kozhe oko mjesta cijepljenja...) mislim da je napravljena panika veca nego shto ta gripa zasluzhuje.. to je gripa koja se pojavljuje kao i svake godine.. niko ne spominje kako je od obichne gripe godishnje do sad umiralo na hiljade i hiljade ljudi.. jer to je sad nebitan detalj.. mora sav fokus biti na trenutnoj svinjskoj gripi