Istina
Starsica je prva ufatila voz ....koliko li samo voli izazove hmhm imam jednu mozgalicu za tebe ,ako je ne reshish pokazi svoju najatraktivniju sliku....mozgalica glasi : Konj oko vrata ima privezano uže od 5 metara. Staja sa sijenom leži na udaljenosti od 10 metara, a konj svejedno može doći do nje. Kako?
Drugi kraj uzeta nije nigde privezanA to znam tako sto imam Gugl, jer me mrzi da postavljam sliku. Uzas sam za te mozgalice
Istina ili izazov?
Krek, krek.. Ne gudra
Opala
Izdvoj 5 forumasa (znaci, nije bitno da li je forumas ili forumasica), po bilo cemu, i objasni nam zasto bas oni i kako ti njih vidis?
Krek, krek.. Ne gudra
Ima ih više od 5 koje bih stavio na pozitivnu ili onu drugu listu ali podjimo od onih meni dražih:
- Believer, najradije je čitam. Žena ima prepoznatljiv stil, ima ideju, ima stav. Jednom rečju žena za poštovanje.
- Bombica, moj lični prevodilac sa engleskog i makedonskog na srpski jezik
- Sokica, verni navijač Partizana o čemu sam pisao više puta pa da se ne ponavljam
- Izabelita, voleo sam da čitam njene postove, žao mi je što je ne "vidjam" tako često kao pre
- Leptirić, vrlo čudna škorpija. Posebno kada se uzme u obzir da je dupla.
Nadam se da je ovo dovoljno.
Izazov ili istina![]()
Живима по заслузи, мртвима по обичају
Hajd ja,izazov![]()
Da li si u stanju da se setiš kada te je obuzeo najveći blam u društvu i da to podeliš sa nama?
Живима по заслузи, мртвима по обичају
Da jedan ne zaboravni... Amm malo chega se stidim,al ovo je bilo vishe smeshno.
Jedan dan sam jela pice i bash sam se fino najela,ulazim u autobus i svi me nesto gledaju,pomislim u sebi jbt shto sam neshto lepa danas weee. Sednem polagano i tek neka baba ej devojko imas kecapa po obrazima ,obrisi to !povaljala sam se od smeha u sebi i verovatno pocrvenela
Is ili iz?
Poruku je izmenio lenjivica, 31.05.2010 u 02:53 Razlog: zaboravih pitanje,po obicaju
Da li si nekada setala gola po kisi?
Ironija povijesne zbilje
Neka Umre Svako Ko Mrzi Partizan
tema nije pitaj me pitam te - vec Istina il izazov.
Pravila imas na prvoj strani![]()
Hahaha ovaj je bio dobar padobranac XD
Izazov aaa ,e kao i ja moras da drzis svoju sliku na avatru 48 sati![]()
Ae daj izazov...(dosadno neko popodne)..
Ali...
necem pisem lascivne pp-e forumasima, zvrljam po zidicima, pisem stihove itakoto...![]()
Budi pametan i pravi se lud