Vec odavno zelim da postavim ovu temu, prosto jer je vrloooo karakteristicna za mene, pa kao da vidim ima l' jos ko slican![]()
![]()
Naime, da li imate neki neobjasnjivi strah kad idete nocu same, vracajuci se iz izlaska ili slicnih aktivnosti, osecaj da vas neko prati, osecaj da je svaki slucajni (jea rajt, slucajni!![]()
![]()
![]()
) prolaznik manijak, osecaj da cete zavrsiti iskasapljeni sas noz ili neko drugo 'ladno oruzje?Da li ste ikada potrcale usled kulminacije ovakvih misli?Da li ste, ne daj boze, imale neka neprijatna iskustva?
![]()

) prolaznik manijak, osecaj da cete zavrsiti iskasapljeni sas noz ili neko drugo 'ladno oruzje?Da li ste ikada potrcale usled kulminacije ovakvih misli?Da li ste, ne daj boze, imale neka neprijatna iskustva?
Citat

Ima jedno kuce oko zgrade koje me stalno prati do ulaza kad se vracam nocu sama, ko da zna da se plasim. A i njega se plasim,
ne znam sto, nikada ga nisam pomazila al ga redovno hranim sa terase. 

), i to kod nas u ulazu
.Mozete misliti kako je to bilo strasno za mene kad se secam svakog detalja a imala sam 5 godina.OD tad redovno zavirujem kod nas u deo oko strujomera, gde je taj nesrecnik stajao.Znaci ravno 20 godina mi je to deo rutine cim udjem u ulaz.Strasno
) .... ali sigurno su svasta pomislili kad sam pocela da shibam onako bosa, lele ..

i nisam paranoična nikad bila, uvek sam ja pratila te drugarice koje se plaše, pa ja klaj klaj sama... a sad, sad im ne bih ni bežala 
)
Na najmanji sum,
u krevet! Ne mogu ni da zamislim s'a bi se desilo da sam se nas'o na nekoj neosvetljenoj ulici
) ponekad pređem ulicu ako neko ide dugo iza mene.
), i to ne jednom...