Odavno sam primetio jednu zanimljivu pojavu, a to je kada se spomene Vojvodina, prva asocijacija bude separatisti, ili u blažoj varijanti autonomaši. Čitam tako komentare vesti na B92, Blicu itd. i u jako velikom procentu komentari koji su pozitivno ocenjeni su upereni protiv Vojvodine, dok recimo kada je vest o Šumadiji pozitivno ocenjeni komentari su tipa "To braćo, dosta vas je Beograd pljačkao, tako je, ne dajte se" i sl.
Oseća se jako velika zavist (ne znam kako bih drugačije to nazvao) prema građanima Vojvodine i samoj Vojvodini, od strane ostatka Srbije. Ispada da treba da nas je sramota što smo odavde.
Pitam se samo koliko pretećih mailova je dobio neko iz Niša, Čačka, Kragujevca itd., a da poseduje sajt. Verujem da sam u prednosti u odnosu na njih, jer više i ne znam koliko puta do sada su mi 'ebali majku autonomašku, mađarsku i hrvatsku, Čanak je opštio sa mnom toliko puta da mi se bulja odavno rascvetala i mnoge druge gadosti.
Pokušavam da se stavim u poziciju tih ljudi, ali mi ne ide. Šta smo mi njima uradili? Čemu toliki gnev prema Vojvodini?

Citat

I stvarno nemoj to da te vređa i nemoj još i ti da mi pretiš, dosta mi je ovih što me spamuju.
Ti jesi po nacionalnosti Srbin, ali si po geografskoj odrednici Srbijanac. Jednostavno, ovde se tako govori. To što su devedesetih Hrvati uveli da Srbe zovu Srbijanci, to je druga stvar. I mene užasava kada naletim na HRT i kada čujem "srbijanska vlada usvojila bla bla..." Zbog toga mi sada ispaštamo, jer čim vas oslovimo po geografskom poreklu, vi se ljutite, a mi ne mislimo ništa loše.