Pa hajde da vidimo!
Prvo me je snašao šporet koji je odlučio da mu zadnja mala ringla ne radi punom snagom nego recimo samo 45%,ali kad sam već stavila na nju vodu za kafu,sačekala sam jedno isto tako 45 minuta da se ista skuva
Ehh...i ondak kad sam je konačno skuvala i kad se konačno prohladila do one savršene temperature,najav'la mi se komšinica da dodje da kupi od mene nešto.Ajde!mogla je i kasnije.
Ehh...a ondak mi je pukao štrik od jakog vetra i količine veša rano jutros raširenog(sva sreća da je već polu suv).
I eto snašlo me je to da sam popila jedva mlaku kafu kuckajući ovdi na VC-u.
Pa nije to ni tako loše,a?"Uz Vojvodina Cafe prija i mlaka kafa!"
![]()

"Uz Vojvodina Cafe prija i mlaka kafa!"
Citat

pohitam ja do toaleta i prolazila kroz neku guzvu koju su cinili neki tipovi od 30 godina, i sad, nije mi bilo bitno ko je, samo da odem da se.. istovarim
ja se okrenem, besnaaaaa, munje mi lete iz ociju, pokusavam da skontam ko je bio pametan toliko da sebi prepise smrtnu kaznu, ali nisam morala dugo da pogadjam, posto se kreten kezio oko glave i poslao mi poljubac. Nisam mnogo razmisljala, nego sam mu odvalila takvu samarcinu da su mi popucali kapilari na desnoj saci, a njemu je garant odvaljen deo lica. 
sad ja priđem da vidim šta mu je, a on napunio usta vodom i kad mu sklonim ruke okupa me fontanom pošto je napunio obraze... sad ću ja njega da zajebem
i tu ga polijem vodom što sam taman sipala da pijem, prva
On skine ruke sa očiju, jedva ih otvori, suzne, i baci mi crveni pogled poput onog "igrao sam se sa domestosom" i upita - Šta ti je bre budalo, šta se prskaš?
Tu sam, visprena kakva inače jesam, odmah skontala da nije nikakav fazon u pitanju, a i reče mi da je ljuštio kivi... nije ga ni pojeo, al' da otvori oči nema šanse, ispiranje ne pomaže. Tinoninotinoninotinonino aj' ti SQUAW malo budi hitna i sve se lepo završilo... nego mi ostao onaj kivi... jel 'oće neko? 

da me keva nije zaustavila, ubila bih je garant 

bez kolača

koji guba osjećaj..

a ja onako cela slogirana kazem pogresio si broj,on nastavlja da bulazni.
Nista izvadim ja lepo kabal iz telefona,da mogu na miru da spavam