Hmmm... bio sam na faxu posle duzeg vremena... posle sam sreo jednu osobu koju nisam video sto godina... i tako...
Hmmm... bio sam na faxu posle duzeg vremena... posle sam sreo jednu osobu koju nisam video sto godina... i tako...
Carpe diem
boz sacuvaj,izgleda da su spanci posandrcali
za dva dana praznika izpraznili prodavnicu
jedva sam mogla da se uguram u radnju,ma blesavi su,posle sve zavrsi u smece,halavi jedni..
![]()
No me toques
snashlo me potroshnja veca od mogucnosti![]()
![]()
![]()
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!
Ujutru odlazak na pijacu, kupovina sitnica za sutra...posle spremanje ručka... pravljenje torte...odlazak na kafu...završavanje torte...uživanje ostatka večeri u bolovima u ledjima...![]()
Usla u kuhinju i nikad da izadjemrucak za danas ,rucak za sutra,sudje,torta,pa opet sudje....i nikad kraja...
![]()
No me toques
Oni majstori koji nadzidjuju zgradu do moje, a potkrovlje je tacno u mom nivou. Nabavili su radioA joooooj ne znam koja je firma ali se cuje otkida, a sve sami hitEvi, da zivim ne mogu niti prozor da otvorim.
Joooos jeeee mlaaaadaaaa moooozzeeeeee daaaa poooogreeeeesiiiiiii
Izasla malopre na terasu, jedni cukaju, drugi sede na vr' krova sa kaficom i lagano pocupkuju nogicama. Reko' utuli prijatelju keve ti imam bebuni od lupanja ne moze da spava.
Ako mi ovo ne upali izbacujem ozvucenje i udaram kontru.
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
došla sam kući, kreče mi kancelariju![]()
2 GOLA DADOH! Protiv ovih iz FK Sultana (Bosanci). Jedan glavom, drugi jos profesionalniji!!! GOOOOLJos jedna pobeda!
ma nista odredjeno spremam cerkicu jer ide na kopaonik sa skolom....![]()
jutros je bio početak takozvanih "onih dana", dakle osvanula sam sa bolovima u stomaku i u leđima, i tako dok sam se grčila na poslu, slavodobitno su mi objavili da idem na teren cijeli bogovetni dan, pa dok sam se izmrcavrena vraćala kući dočekala me u dvorištu drva od kojih je bar neka trebalo unijeti da ne budu baš na ulici...sve u svemu, dan za pun pogodak![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
snasla me je cifra od 670 dolara koju sam morala da platim![]()
za opravku kola
![]()
![]()
neunistiva zlojebaba!