Sta vas je danas snaslo,izjadajte se malo......... mada ne mora bas sve negativno , moze i sta ste to danas bas iz zadovoljstva uradili......
![]()
Sta vas je danas snaslo,izjadajte se malo......... mada ne mora bas sve negativno , moze i sta ste to danas bas iz zadovoljstva uradili......
![]()
Possibility of dream come true makes life worth living.....
snaslo me da moram i subotu da radim![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
sama u stanu... pravi dozivljaj (imajuci u vidu sve propratne okolnosti..hehehe)![]()
uh,uh,uh, tezak oblik mamurluka...![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
paaa od vrucine i ne jedenja (covece pre vruce za to) se danas umalo srushih
a i posledice sinocne zurke se jos uvek osete![]()
moomoo meee jooouu
snasla me muka da sam konacno morala u opstinu da sredjujem licnu kartu (naravno da je petnaest ljudi uslo preko reda, i naravno, kad je bio moj red, morala sam cekati tetke da popiju kafu i da pojedu ono sto su maloprije donijele sa pijace) i tada sam skontala da mi treba hrpetina dokumenata, i naravno da mi tetke nista nisu objasnile, o ljubaznosti da ne govorim, a ja sam na granici nervnog sloma![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
Ja sam ovog vikenda nesto divalj...niko mi ne prija
![]()
Possibility of dream come true makes life worth living.....
svasta, dobila sa mejl koji me je shokirao, pa sam "sredjivala" kichmu kod neke
babe(rasturila me, ali je pomoglo
![]()
![]()
),, shetala sa Kikirikijem koji je u fazi "ako me napadnesh, udaram glavom
..ima jednu modricicu, kao i njegov stariji drugar
.. Jurili smo zatim macu, kao blesavi
.. Smejala sam se toliko da me je zaboleo stomak
![]()
![]()
![]()
.. Decica nasha mila
![]()
![]()
![]()
Irenin rostilj.... uh ala se prejedoh... sad me boli stomak![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Uh....
Bolovi u donjem delu ledja, bolovi u stomaku, muka od slatkisa.... Sve to zajedno u isto vreme.![]()
Spoznala sam da mi je i muž na jednom forumu gdje i ja. Skriva mi se.. Kako da otkrijem koji je nick? Da ga imam na oku..![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
ma snašla me neka baba u pošti koja se gura preko reda![]()
Znam da nita ne znam...
Neka zver je noćas pojela moje male pačiće.![]()
Isao sam da ugovorim jedan posao.Sve tece normalno,slazemo se oko svih detalja, zakljucujemo posao a zena pocne da place.
Pitam sta nije u redu a ona kaze sve je u redu,"ja to tako".
??????
A. otišla jutros u bolnicu da leži i da je porode kada im se prohte... a ja imam u subotu obaveze,nadam se da će ako ne pre onda kasnije,a može i u subotu da mi ugođaj bude potpun...Daj da umrem da se spasem...