Danas sam odlučila da malo pospremim kuću na miru - nema muških (otišli na raspust kod bake...svi) i uključim ja usisivač i krenem, kad nešto počne da se dimi...
...i stane... Pregoreo...
Dobro, imam ja još jedan usisivač i to onaj na vodu sa svim mogućim dodacima...Uključim njega, a on ne pušta ni glasa...
Tako to ide kada ja na svetac hoću da budem vredna.
E, da...ovom običnom usisivaču je istekla garancija 17. septembra 2009. Znači, od nedelje u nabavku...![]()

) i uključim ja usisivač i krenem, kad nešto počne da se dimi...
...i stane... Pregoreo...
Citat
dolazi budi mene moj telefon nebi li ustao na posa'..
carape jadna dobro jedna lose,pantalone kontra (dupe napred).. duks izvrnut kontra..i tako sav spetljan i sav gorim od alkohola izlazim napolje gde me ceka drug u kolima vec 15 min... ulazim u afto i krecemo..
, pa reko' ajde da obujem čizme. Samo sto u njih moram da uvucem nogavice. I sve to meni mnogo lakše kad nogavice prvo ubacim u čarape, pa onda u čizme. Manje se zavrću i zarozaju.
Odma se me uslikali, još ću i na televizor da izađem
. Uđem u radnju, namestim se dok mi ona devojka pakovala stvari i nikom ništa. Vidim,kad sam izašla, oni pozvali još gomilu drugara da me vidi, ali sam pokvarila im zabavu

A da, za 1. maj. Ok, snimim ja dve, zutu i zelenu, i snimim jos jednu maju, prelepu, sivkastu sa nekom aplikacijom onako.. vintage, sa klincima na prednjoj i zadnjoj strani majce, stvarno prelepa. Uzmem da osacujem cenu i velicinu, kad ono.. nema ni etikete ni nista gde mogu da pogledam oba. OK, odem do kabine da probam, i krenem da navlacim maju.. i osetim gde je etiketa. Neke minijaturne obe, a zakacene za unutrasnju stranu kod levog ramena, i kako sam prevlacila preko glave, ogrebe me ispod oka, i ocese preko beonjace. Prodavacica je mislila da placem jer ne mogu da stanem u maju

, prekidac na zidu ispred kupatila, ono
ma sta ima veze, grejacemo vodu na sporetu da se tusiramo