znaci,ne wjerujem
bio sam da uplatim nesto i nisam mogao da wjerujem koliko baba stoji u redu i ceka da ,obratio sam im se i rekao im: kako ste? a swe se zalite ,ne mozete nikud,a mozete toliko stajat,i izasao![]()
znaci,ne wjerujem
bio sam da uplatim nesto i nisam mogao da wjerujem koliko baba stoji u redu i ceka da ,obratio sam im se i rekao im: kako ste? a swe se zalite ,ne mozete nikud,a mozete toliko stajat,i izasao![]()
Poruku je izmenio Goga, 27.09.2008 u 09:25 Razlog: citat
Nervoza na poslu, zlobne koleginice,ništa što već nisam očekivala..ali uspela sam sama da izadjem na kraj sa obavezama, pa mogu samo da me mrzU![]()
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
Silne pravde i nepravde na poslu...došla sam baš
Onda sam nazvala mamu, da čujem šta rade bebirončići i oma mi je to ulepšalo dan...![]()
Da, nepravde kao u priči.
Šokirala sam se danas jer mi je kolega rekao da je dobio otkaz. A dobio je zato što je naša šefica napisala mail u ojem predlaže otkaz za njega a samo zato što je čovjek htio svoja prava - a u ovom slučaju je to bio godišnji odmor koji mu nikako nisu htjeli dati a zaslužio ga je. I sada će ostati bez još jednog vrijednog čovjeka.
Poruku je izmenio Goga, 27.09.2008 u 23:14 Razlog: citat
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
kakve mene budale snalaze, pa toga valjda nema nigde
veceras u gradu, stojim za sankom i par nekih likova snima mene i moje drugarice.. a likovi, sabani nevidjeniznaci, nalupali neke kajletine kao da su lanci za terijera, prstencuge, cicane jakne a svi mali, moz' im supi srkati sa glave
i nista, ja se kao pravim blesava, ne znam da nas snimaju.. i prilazi jedan lik, mali, celav, glavat, onako obao u stomaku i stane mi iza ledja
ok stoji.. i stoji.. i stoji.. kad me je smorilo da mi dahce za vrat, ja se okrenem i pitam ga: "Planiras li da mi zveras u bulju i dalje ili da zapalis od mene?".. on sav bitan, uskocoperio se, kako jedna devojka moze njemu tako nesto da kaze, njemu takvom baji.. more mrsh
kaze on meni: "Pa okreni se da zveram u oci, nesto su mi zute" (da ne bude zabune, imala sam zutu maju
).. ja ga iskuliram, okrenem se da ga ne gledam, a on ako hoce, neka blene u bulju, bogami ne moze da je promasi a i nagledao bi se dobro
cirkam ja pivo, a neko me drmne po ramenu
on, lik, nakezio mi se kao da je dobio sisu da se igra
kaze mi: "Mala, znas da si najlepsa ovde, zato se skloni da ljudi ne dobiju kompleks"
tu se vec njegovo drustvo priblizilo mojem, i ostali mali i nahereni tipovi snimaju moje drugarice
ali ae da snimaju lice ili bar celo telo, svi zinuli na sise kao tele u sarena vrata
nas cetiri ih kuliramo, sad su vec stvarno poceli da smaraju (a i smrde
) kad kaze meni ovaj mali celavi: "Ti ces biti moja"
missim, mani me.. ali duzna.. reko: "A sta cu da budem tvoja? Paprika?"
ma ne moz' skinuti lika, zaljubio se u mene cim mi je ugledao oci
kako cu da mu objasnim da te oci menjaju boju?
![]()
Krek, krek.. Ne gudra
josh nije sve.. ali nema da izbegnem.. nikako..
snashlo me to da radim do 16h pa pichim kuci na presvlachenje i shminkanje i tushiranje i u 17h treba da krenem na svadbu.. A spaaava mi se nenormalno!![]()
Nedaj se. Iskoristi malo tog čarobnog praha i sve će biti ok.
Mene je danas snašlo da radim (8 subota zaredom a treba kao svake druge) tja
Saznanje da mi od sutra nema spasa jer se suprug i ja selimo u drugu sobu gdje ćemo biti sami..![]()
...snađe me da su se neki ljudi tako bez razloga naljutili na mene a ja ni kriva ni dužna, a oni se dure k'o sitna deca![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
...nezan poljubac u vrat...![]()
Life is a mystery to be lived,not a problem to be solved.
Došla po malenu koja je spavala kod bake i evo, ostadoh na ručkuRiješen problem 'što da kuham danas?'
kada sam izlazila iz kupatila, zapela sam za prag i prosula se celom svojom duzinom po hodniku...![]()
Citius, Altius, Fortius.
imala sam saobracajni udes, pre nekih sat vremena..
dolazila sam od lekara, mama je vozila, i ja sam sela nazad sa drugaricom zato sto mi je pokazivala sta je sve pokupovala u gradu.. obisle smo kombi neki koji je prcaveljio po putu 40 na sat i kako su mu svetla visoko postavljena, osvetleo je u retrovizor i mama anije videla nista.. uglavnom, ne secam se mnogo, drugarica je viknula mami da pazi, ali je mama vec videla traktor koji nije bio dobro osvetljen a mama je isla dosta brzo.. mama je pokusala da ga obidje, ali nije videla da je nakacena tanjiraca na traktor i bilo je kasno da ga obidje.. secam se skripe kocnica, ali sam ja u tom momentu mislila da to nisu nasa kola.. sve mi je bilo usporeno, imala sam osecaj kao da sam u nekom slow motion_u.. i koliko mi se sporo cinilo da je trajalo, tako je brzo i proslo..
drugarica je prosla samo sa ogrebotinom oka, mami je dobro, nije cak ni ogrebana a ja sam ugruvana samo.. udarila sam glavu, levu nogu i levu ruku, o sediste verovatno.. i malo mi je lice izderano i desna ruka.. u principu dobro su svi, niko nije teze povredjen i to je ono sto je najbitnije..
da sam sedela napred, mogla sam poginuti..
Krek, krek.. Ne gudra
Virusili ambrozija...
Rasprava sa Kikijem da li babaroge postoje ili ne...
Rekoh: ''Ne postoje babaroge''
Kiki: ''Mama, ali u vrtiću svi pričaju''
Ja: ''Ma pusti priče, nego jesi li je video?''
Kiki: ''Nisam!''''a, ti?''
![]()
![]()
Demantovalo me deteu roku od odmah.
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
Uzeli mi sav med,a ja kuburim sa teglama...i ko će to da plati...NIKO...
![]()