Sta vas je danas snaslo,izjadajte se malo......... mada ne mora bas sve negativno , moze i sta ste to danas bas iz zadovoljstva uradili......
![]()
Sta vas je danas snaslo,izjadajte se malo......... mada ne mora bas sve negativno , moze i sta ste to danas bas iz zadovoljstva uradili......
![]()
Possibility of dream come true makes life worth living.....
snaslo me da moram i subotu da radim![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
sama u stanu... pravi dozivljaj (imajuci u vidu sve propratne okolnosti..hehehe)![]()
uh,uh,uh, tezak oblik mamurluka...![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
Ja sam ovog vikenda nesto divalj...niko mi ne prija
![]()
Possibility of dream come true makes life worth living.....
svasta, dobila sa mejl koji me je shokirao, pa sam "sredjivala" kichmu kod neke
babe(rasturila me, ali je pomoglo
![]()
![]()
),, shetala sa Kikirikijem koji je u fazi "ako me napadnesh, udaram glavom
..ima jednu modricicu, kao i njegov stariji drugar
.. Jurili smo zatim macu, kao blesavi
.. Smejala sam se toliko da me je zaboleo stomak
![]()
![]()
![]()
.. Decica nasha mila
![]()
![]()
![]()
Irenin rostilj.... uh ala se prejedoh... sad me boli stomak![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Uh....
Bolovi u donjem delu ledja, bolovi u stomaku, muka od slatkisa.... Sve to zajedno u isto vreme.![]()
paaa od vrucine i ne jedenja (covece pre vruce za to) se danas umalo srushih
a i posledice sinocne zurke se jos uvek osete![]()
moomoo meee jooouu
snasla me muka da sam konacno morala u opstinu da sredjujem licnu kartu (naravno da je petnaest ljudi uslo preko reda, i naravno, kad je bio moj red, morala sam cekati tetke da popiju kafu i da pojedu ono sto su maloprije donijele sa pijace) i tada sam skontala da mi treba hrpetina dokumenata, i naravno da mi tetke nista nisu objasnile, o ljubaznosti da ne govorim, a ja sam na granici nervnog sloma![]()
![]()
![]()
pokisla sam
setamo drug i ja gradom i sednemo na klupicu kad pocelo da grmi i seva.. i onda pljusakstali nas dvoje ispod nekog krovica, ali je toliko duvalo da sam svejedno pokisli...
volEm ljetne kishe![]()
moomoo meee jooouu
snaslo me da od sutra prelazimo na 10osatno radno vrijeme![]()
![]()
hehehe, opet ja u opstini, izmedju ostalog (ne ukljucujuci komesarijat, maticara, sup, knjizaru, fotokopirnicu i svemoguceinstitucije), naravno opet u redu, samo u opstinskoj posti. naravno opet red, a teta za salterom "obradjuje" jednu musteriju petnaestak minuta. u tom trenutku joj zazvoni telefon i ona pocne da raspreda o kuvanju paradajza, pecenju paprika i ostalim pripremama za zimnicu![]()
![]()
. svi gundjaju sebi u bradu
![]()
![]()
dok se neki stariji lik nije poceo derati na gore pomenutu tetu, i naravno svi u redu ocekuju velicanstveni fajt, odjednom se svi poceli smijuljiti
![]()
![]()
, a teta se za divno cudo prepala, prekinula razgovor i pocela da radi kao singerica. aleluja
![]()
![]()
![]()
-Ovija dana, ali bas, me snalazi.
DOKLE BRE VISE....
Aj' zdra'o!
(idem da: plivam, gnjurim, basket pa pivo)
nisam mogla da se pomerim dobrih 3h, kičma me uništava..