Da li volite skijanje?
Idete na zimovanje? Ne idete? Zasto? Skupo zadovoljstvo, ili vas to jednostavno ne privlaci?
Za skijase: Pichi li adrenalin dok letite po hupserima?
'Ajmoooooo....![]()
Da li volite skijanje?
Idete na zimovanje? Ne idete? Zasto? Skupo zadovoljstvo, ili vas to jednostavno ne privlaci?
Za skijase: Pichi li adrenalin dok letite po hupserima?
'Ajmoooooo....![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
Ja volim skijanje, ali volim i sankanje.
Steta sto u NS-u nema brda. A studentu ne spominji zimovanje...![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Imas otvoren poziv u BL, kad god budes htio. Povedes lijepo djevojcicu i vodim vas na Vlasic.Kunic kaže:
![]()
Swba, kad se vrnes iz klivlenda idemo na nort prrrfekt slops. Valjda kane koja pahulja do tada.
Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala
Ja nikada nisam skijala.
Ponekad kada slušam priče strastvenih ljubitelja skijanja, dođe mi nekako žao što nikada nisam naučila da skijam. Ne znam zašto nisam učila, možda sato što sam samo jednom u životu bila na zimovanjujer bih pre potrošila duplo više novca na letovanje, nego što bih otišla na skijanje... A kažu svi da se taj adrenalin retko sa čime može uporediti, ali eto
![]()
volim skijanje...nisam davno bila,ali u planu je..za sledeću zimu..jes da sam se dosta puta i skršila,ali to mu dođe sastavni deo skijanja..ne?
![]()
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!
Valjda cu iduce godine otici na skijanje...
Ti dark bi mogao malo da objasnis koja takmicenja postoje itd... meni nista tu nije jasno... svetski kup kontinentalni... pa sto disciplina...
Ne znam da skijam. Pokusao sam jednom na planini Zvjezda, i pao par puta nakon nekoliko metara, a posle toga nisam ni pokusavao, ne zbog straha, niti iceg slicnog, vec zato sto nisam imao ponovnu priliku za to. Zivim u Sremu, a tu je sve savrseno ravno kao tepsija. Najniza tacka mog mesta ima 79m nadmorske visine, a najvisa 84m. Zamislite razliku izmedju minimalne i maksimalne visine od 5m na duzini naselja od vise km. Planine posecujem samo s proleca, leti, i ponekad jeseni, a zimi ne (jesam par puta i zimi, ali mi tad nije padalo na pamet da skijam)
. Ima dana, naucice se i to.
U svakom slucaju volim da gledam na TV-u skokove, i uopste te zimske igre.
![]()
...................