Da,sakupljanje filmova i igrica,a i igranje ping-ponga
Da,sakupljanje filmova i igrica,a i igranje ping-ponga
There is no rules!!!
Fransoa Baro,profesor arheologije na Sorboni : " Nije razum to sto coveka razlikuje od zivotinja,obicno mu razum nedostaje,vec hobi-zivotinje jednostavno nemaju vremena za to ! "
Moj deda se bavio nuizmatikom, tata je nasledio njegovu kolekciju, a tu ljubav preneli su i na mene.
Za sada imam pozamasnu i slobodno mogu reci, bogatu kolekciju.
I ponosna sam na nju.
I cvece.
Ako se to moze reci da je hobi
I da se pohvalimosvojila sam trece mesto u takmicenju za najvrt
![]()
Astrologija...
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović
Hobi mi je da pravim web sajtove,ali putem programskog jezika html ili php,zavisi shta pravim. Ako to ne chinim,onda obicno odmaram od odmora,to mi je najmiliji hobi.![]()
Krenulo je - ajd da probam jedan zid.
Onda je mala soba postala izazov, pa - kad sam već ovo, što ne bih i ono. I tako - metar po meter...
Sad sam postao neprevazidjen majstor u kući, pa svake godine moram nekoliko dana provesti uz kantu i jarčeve; kojekakve.
Kad se pravim pametan i majstor, tako mi i treba. Dok se svako pametan brčka u bazenu, ja sam mokar i na suvom .
Tako, godina po godina i stvarno mi je krečenje hobi postalo. Što ne znači da možete da me angažujete i da rado to radim.
Udario sam + za ovu godinu.
![]()
Meni je strogo zabranjeno da stavljam te u pesmu...
Bane Krstić
Ja ,mnogo citam literaturu, o alternativnoj medicini naj radje o bachovim cvetnim kapima, i o iscelivanju putem hipnoze.
ovaj hobi,obozavam.
Pozdrav Perle
Nemam, iako godinama pokušavam da nateram sebe da naučim da šijem. Možda zvuči bzvz ali mene taj zanat fasciniraČak imam spremne 3 šivaće mašine
samo nikako da se ukaže prilika da se upustim u tu avanturu.
I may not be perfect but I'm always me