nisam probao ni str8 ni gay sex (da, nevin sam), ali maštam i o jednom i o drugom.. i to dosta više o ovom drugom..
seksualno me više privlače muškarci, ali se ustručavam da sebe definišem kao gay osobu jer mi nije prijatno da nosim tu etiketu, s jedne strane zbog sredine u kojoj živim, a s druge zbog svog vaspitanja. sebi sam usadio tu misao da je homoseksualnost grehi najviše me muči to što sebe smatram grešnim jer me ta ista homoseksualnost privlači. do sada sam se borio protiv toga, ali u poslednje vreme malo manje osećam krivicu. jednostavno polako prihvatam tu stranu svoje ličnosti, i tako to.. inače imam vrlo pozitivan stav prema gay ljludima, ali prema sebi... to je druga priča
a što se tiče životinja, ima tu svega i ne samo sa majmunima. na vikipediji postoji članak o tome. evo stiha neke tamo pesme, za kraj:
"nature perverts itself, so it goes,
so what the hell, let it grow"

), ali maštam i o jednom i o drugom.. i to dosta više o ovom drugom..
i najviše me muči to što sebe smatram grešnim jer me ta ista homoseksualnost privlači. do sada sam se borio protiv toga, ali u poslednje vreme malo manje osećam krivicu. jednostavno polako prihvatam tu stranu svoje ličnosti, i tako to.. inače imam vrlo pozitivan stav prema gay ljludima, ali prema sebi... to je druga priča
Citat

obozawam 'da was gledam' uh znaci extra,wrh,super,strawa,najace,bozanstweno

znas da postoji skala muskarci i zene?znas,ok..e sad ..necu da ulazim u neke sterotipe,ali muskarac je muskarac...swatas..nekako...jbt....!

)