vako!
Podjednako mi je nesimpatično da vidim lezbo i gay varijantu, kao i sve ostalo što odudara od onog kako sam vaspitavan. Tu spada i siledžijsko ili prekomernim alkoholom uzrokovano ponašanje.
Ovo što se smatra da je muškarcima interesantno da gledaju lezbo zanimaciju ima verovatno jedno jednostavno objašnjenje.
Muškarac generalno voli da vidi erotičnu ženu. Ako ima više od jedne to ga dovodi u stanje pijanstva jer vidi duplo ili trostruko ....
Tako da bi to smatrao običnim erotskim opijanjem, a ne da su privučeni samo sexualnom igrarijom istopolnih učesnica.
I sasvim sam blizu da za neke stvari verujem da postoji NIKAD !

Citat

Samo neku bolestinu mogu da nahvataju

) Dakle, meni ni jedan homoseksualac ne smeta, sve dok ne potencira svoje seksualno opredeljenje i ne kune sudbinu kletu:
), kad ne bi sve i jedan isticao kako smo mi, tipicni Balkanci, na nizem intelektualnom nivou jer smo nesposobni da shvatimo sta je prava ljubav i kad se ne bi pravile gay parade (parade kiča, šunda & neukusa), sve zarad toga da se zahteva pravo na ono na sta, koliko god to surovo zvucalo, homoseksualci jednostavno ne treba da imaju pravo. Dakle, sto se mene tice, ti mozes da ljubavises s kim god hoces, sve dok se ne petljas u nesto sto ti, po prirodi veze, ne pripada. Nadam se da sam razjasnila.
Evo ja javno obecavam da ako mi se ikada desi tako nesto napisacu da svi znate kako je bilo

svakako mi je zanimljivo