Uvek mi se vrti po glavi recenica''Ne boli glava od viska ljubavi,nego od manjka''.
Medjutim u mom slucaju,kao majka jedinca,u jednom trenutku mi se ucinilo da ja na
neki nacin ''gusim''svoje dete.To je bio taj visak ljubavi od kojeg je sve u mojoj
okolini bolela glava....Morala sam u sebi prelomiti,i pustiti ga da ima i svoj zivot
i svoju intimu,i svoje uspone i svoje padove.
Moj sin ce za mene uvek biti centar sveta....i hvala Bogu na vreme sam shvatila da
moja briga i paznja mogu da ga opterete...jer je on moj jedinac a majcinska
ljubav je bezuslovna.

Citat

pa im je lakše da nastave ako imaju samo jedno ?
.
.
?
...je najčešći izgovor . Samo...da li je ta majka nekada upitala svoje čedo da li bi volelo da ima batu ili seku
? Da li je muža upitala šta on želi ? Da li je igde pomenuto da samo žena ima NEPRIKOSNOVENO pravo da odredi veličinu populacije ? "Ja rađam...prema tome...ja sam bog i batina" je stav koji sam "napao" prethodnim postom...ne pojedine dame
.
, ali pokušavam da kažem da je pojam porodica nastao baš stoga što postoji porođaj i porod. Znaš...po meni nije porodica ako nema poroda....to je samo suživot.
.
.

pa majka je majka swakako ..nema razlike..dijete je njeno..iz nje ispalo...woli to dijete swakako bilo da je jedinac ili ''jedan od mnogih sam pod zwijedama,jedan od mnogih sam do ochaja''