... ako ste i vi mama/tata koji ostaje kući sa bebom, a kod drugog roditelja je auto, a baš nebi ceo dan da ste kući, kako rešavate odlazak do grada? ... Andi mi ima 19 meseci, velik je za kengura, a mali da se sam šeta po gradu bez kolica ... a nekako nemogu da zamislim podizanje kolica sa njim zajedno u gradski autobus (ako neko ima iskustva sa ovim, pliiiz, neka napiše, baš me zanima) ... bicikli nemam ... dali ko nešto preporučuje? ......

...
Davno me nije bilo na forumu.
Citat

...

naprave takav smor same sebe pumpajući da nije ni čudo što kad se porode život provode u nervozi, depresiji i radijusu od 50 metara od kuće ili zgrade. Realno ih mrzi da se pokrenu, a sve im postane izgovor.

sada je već velika devojka,za koji dan puni 4, ali ništa nije predstavljalo problem ni kad je imala 4 meseca.Ja sam ljudi to dete odvela u kafanu sa punih 6 dana
i ništa joj falilo nije.Da ne spominjem putešestvija vozom,autobusom,biciklom,autom...sa svega godinu i par meseci se klackala u vozu do Cg 12 i kusur sati i super bilo.Obišli smo celu Srbiju uzduž i popreko,a čak smo i Cg uspeli da spičimo.Najnoviji podvig je penjanje na Pančićev vrh,punih 4,5 km od kuće do "centra" i onda još par km do vrha pa zatim sve isto nazad.Mnogo sam ponosna na nju i jedva čekam novu avanturu.Dovoljno je samo da spomenem da se negde ide,nije bitno gde, i pitanje koje sledi je :"Jel da se pakujem?"