E poljupci su kljuc za uspesnu vezu dodavaj te ih kao zacin u sve i kad god je moguce,to je nesto nasladje i najlepse i bez toga se ne moze,to produzava zivot,leci sve brige i probleme![]()
wOlim wrelO ljubljenjE..ali akO se ona ne zna ljubiT,ziwot cu joj uzetrekoh,wolim wrelo ljubljenje,zar to nije diiiiiwno
![]()
Delim onima koje zasluzuju a vrsta zavisi od tipa odnosa...
x1013
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
uh sto voooolim da se ljubim! stid:
a jos ako partner zna dobro da se ljubi to je pravo uzivanje, dovoljno samo po sebi i ne treba nista vise od toga....ali samo ponekad
nezno, kratko, dugo, nabrzaka, strastno...nema tu pravila i sve zavisi od trenutnog raspolozenja i zelje
Mnogo volim.. Ali ne one maratonske poljupce već onako - zadirkivajuće. E šta mene ti pale..![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
PoÄni otkrivati svoje mogućnosti.
buduci da me jos drzi izvjesni dogadjaj od prosle sedmice, da ponovim...volim se ljubiti vise nego leba jesti...ali onako easy kissing![]()
nattydread is coming to dinner
Je l' ih drzite otvorene ili zatvorene?
A kako vas partner?
Budi pametan i pravi se lud
Moje su zatvoreneNe mogu lepo da se
dok su mi otvorene
![]()
![]()
Everybody Wants to be a Cat
ja drzhim zatvorenea nisam imao priliku da vidim dal su njene otvorene il zatvorene
![]()
I ja ih (uglavnom) drzim zatvorene...ali ponekada volim (onako ispod trepavica) da provirim kako je NJEMU....volim da ga gledam kako uziva kada ga ljubim...
...a ako ulovim u tom trenutku njegov (polu) pogled...verujte...nista lepse ...
Budi pametan i pravi se lud