A poljupci?
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 94

Tema: A poljupci?

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

05 A poljupci?

VAKUM POLJUBAC usisavanje usana partnera-ke;

POLJUBAC TREPAVICAMA - dodirivanje vašim obrazom obraz partnera, a onda vašim trepavicama trepavice vašeg partnera;

PLESNI POLJUBAC - preduslov je da i tela budu pripijena kao i usne, što daje dodatno zadovoljstvo. Znači u toku plesa, pripijenih tela, nagnite se kao da hoćete da šapnete nešto partneru-ki, pa ga nežno poljubite u ušnu školjku, potiljak, vrat, obraz i bradu;

POLJUBAC IZNENADJENJA - ovo se primenjuje kad jedan od partnera zaspi na kauču ili u fotelji. Prvi poljubac je lak, ali oni koji slede su jači sve dok se voljena osoba ne probudi iz sna.

SAVRŠEN POLJUBAC - posle sexualnog odnosa, kad vaš partner uzme vaše lice u ruke, pa vas poljubi mekano između očiju, pa u vrh nosa, i dugačak poljubac utisnut na usne, ali ne dubok, jer se upravo oporavljate od orgazma;

ESKIMSKI POLJUBAC - poljubac nosevima. Trljajte nežno jedan drugom nos, dok ležite u krevetu.

LICKAJUCI POLJUBAC - polako i mekano krećite vrh vašeg jezika po usnama vašeg partnera, kao da ih lagano lickate;

VRATNI POLUBAC - lagano ljubljenje vrata partnera-ke;

BABY POLJUBAC - to su laki, ovlaš poljupci, jedan za drugim u nizu...

MAMIN POLJUBAC - držite glavu svog partnera sa obe šake i polako pomerajte glavu partnera u pravcu gde želite da ga/nju poljubite. Zatim utisnite nežan poljubac, prvo u jedno, pa drugo zatvoreno oko ...

Odgovor: A poljupci?

Da li su vam poljupci isto toliko vazni kao i seks?
    Ili su daleko ispod na vasoj rang listi?
    Kakve poljupce najvise volite?

Citat kissigirl kaže: Pogledaj poruku
    Da li su vam poljupci isto toliko vazni kao i seks?
    Ili su daleko ispod na vasoj rang listi?
    Kakve poljupce najvise volite?

Neka bude vratni od pomenutih..
    Vazniji su mi od svega i ako mi se poljubac ne svidi mogu da se oprostim od njega odmah.
    Slozicu se sa Neronom da je intimniji od sexa i vise govori....
    Sto ce reci-prvi su na rang listi.
    ....ne...brze od zivota.....

volim da se ljubim haos.. i ako taj neko sa kime sam ne voli, pisi propalo.. jedino sto ne volim je previse jezika i tamburanje istim po glasnim zicama, kao da se trudi da me udavi
    Krek, krek.. Ne gudra

Volim sočan poljubac. Slažem se sa starsicom. Nema potrebe da ti neko divlja po ustima. Imaš već jedan jezik pa zašto bi se neko trudio da ti ugura drugi. Predivan je osećaj kada tokom ljubljenja ovlažiš usne, obostrano i povremeno se, lagano, dodirujete vrhovima jezika. kao da zadirkuješ partnera.
    DOBRO VEČE

Citat kulturni_jelen kaže: Pogledaj poruku
    Volim sočan poljubac. Slažem se sa starsicom. Nema potrebe da ti neko divlja po ustima. Imaš već jedan jezik pa zašto bi se neko trudio da ti ugura drugi. Predivan je osećaj kada tokom ljubljenja ovlažiš usne, obostrano i povremeno se, lagano, dodirujete vrhovima jezika. kao da zadirkuješ partnera.
    ...sad se setih shure moj...kad smo se onomad razbijeni,ljubili u Gedeonu...i tvrdim da si sve slagao sto si napisao...jer si mi u stratu uvalio jezichinu da sam pocheo da se gushim...al' bilo mi lepo...
    ...hell ain't a bad place to be......

Sto se tice rang liste to jos ne znam A najvise volim poljubac usnama, bez preteranog mlataranja jezikom.

11 Odgovor: A poljupci?

poljupci mogu uvijek, svuda i svagdje...
    nattydread is coming to dinner

Poljupci su nekada važniji od samog sexa
    sadrže u sebi svu silinu onih divnih, tanušnih titraja u stomaku
    kada očekuješ i isčekuješ nastavak...

sjajan uvod u sexualnu igricu...

Od ponuđenih..khm, khm..ovaj plesni mi je samo pri čitanju podigao tlak..
    "Frankly my dear, I don't give a damn!"

Citat SansRomantic kaže:
    Poljupci su nekada važniji od samog sexa
    sadrže u sebi svu silinu onih divnih, tanušnih titraja u stomaku
    kada očekuješ i isčekuješ nastavak...

A ne bih izdvajala ni jedan od gore navedenih. Zavisno od trenutnog raspoloženja nekad jedan više prija od drugog, ali sa promenom raspoloženja promeniće se i to.

Šta ću kad jednostavno volim da se ljubim.
    ... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Poljubac u vrat!

Bitni su poljupci jako i volem da ljubim. On mi cak cesto i kaze da preterujem, al sta cu kad volem.

Poljupci mi uopšte nisu u rangu sa seksom. Da se ljubim mogu ceo dan na sve navedene načine, mislim da to doprinosi bliskosti između partnera, a i leeeeeeeeeeeeeeeeeeepo je .
    "Poznavati se, značilo bi znati ono to ne treba."

Citat Bishop kaže: Pogledaj poruku
    Poljupci su mi veoma bitni ........ cak ih smatram i najintimnijim cinom izmedju dvoje sto se vole , mogu da kazu mnogo vise od bilo cega .....
    Citat DanijElla kaže: Pogledaj poruku
    slažem se u potpunosti. Obožavam da se ljubim, nekada možda i preterujem, ali šta ću kad volim nikad mi dosta jednostavno čine me srećnom i zadovoljnom!
    a ja se sa ovim potpuno slazem

...mrzim poljupce...

Poljupci....

Poljubac je za mene najbitniji....najintimniji...najlepsi susret dvoje ljudi.....

Nista ne govori kao poljubac....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •