Poljubac doživljavam kao razgovor. Tu se potvrđuje sve rečeno i neizrečeno. Pa ako je komunikacija dobra, ako osetimo da se razumemo, i jezik se samim tim razveže...![]()
Poljubac doživljavam kao razgovor. Tu se potvrđuje sve rečeno i neizrečeno. Pa ako je komunikacija dobra, ako osetimo da se razumemo, i jezik se samim tim razveže...![]()
Pod pretpostavkom da se ovo odnosi na mene...objasniću ti, da ne budeš u zabludi kao neki
Stvar je čisto tehničke prirode, naime još od tinejdžerskih dana imam devijaciju nosa tako da svaki put kada se ljubim sa dragim posle kraćeg vremena ostanem bez vazduha, veruj mi osećaj nije prijatan i samim tim vremenom sam počela da ga izbegavama ako malo bolje pogledaš nisam bila isključiva u odgovoru:
...što znači da mali kratki poljupci dolaze u obzir![]()
...medjutim...
ima još jedna stvar....ne volim ni da me neko stalno dodirujeznaš ono...pipkanje svaki čas ili dok razgovaram sa nekim
tako da svaki kraći kontakt izbegavam...ili me ispipaj kao čovek ili me nemoj dirati
Šta ćeš tak'a samvolela bih da budem bolja...ali ne znam kako
![]()
Ja sam taj problem sa disanjem imala kod prvih poljubaca, ali sam posle usavršila tehniku, pa mi se sad ti maratonski itekako dopadaju...![]()
"...polja su cvetna, šume su zelene, ali su najlepše bele pelene..."
Intimnije od sex-a... Ili prva i istovremeno i najlaksa i najteza disciplina u pomenutom fizikalisanju... Posle njega znam i kako 'vodis ljubav' i kako cemo zavrsiti... Nikada me osecaj nije prevario...![]()
Kada prestanem da se ljubim sa partnerom znam da je hemija na izdisaju i da je pitanje dana kada će se veza okončati. Volim da se ljubim.
Ljudi koji izbegavaju poljupce ili se ljube sa zadrškom, bez strasti i prepuštanja takvi su i na pružanju emocija te ih treba izbegavati.
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
Ako nekada odlučim da se samoubijem, učiniću to ljubeći se ...
u tim odsutnim momentima znam da od gladi skapati neću,
jer ženske usne mogu da služe i za ishranu ...![]()
volim da se ljubim haos.. i ako taj neko sa kime sam ne voli, pisi propalo.. jedino sto ne volim je previse jezika i tamburanje istim po glasnim zicama, kao da se trudi da me udavi![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Volim sočan poljubac. Slažem se sa starsicom. Nema potrebe da ti neko divlja po ustima. Imaš već jedan jezik pa zašto bi se neko trudio da ti ugura drugi.Predivan je osećaj kada tokom ljubljenja ovlažiš usne, obostrano i povremeno se, lagano, dodirujete vrhovima jezika. kao da zadirkuješ partnera.
![]()
DOBRO VEČE