Mnogo, zaista mnogo, mozda kao nikad do sad
Boravim u zabranu opsednutosti tom ženom, u kome je ljubomorno čuvan skiptar moje strastvenosti i ljubavne pomame. Ona je nemilosrdno prigrabila svu požudu, suvereno vlada mojim nagonima. Postala je isključiva inspiracija onanije. Zaobručila me dodirom, dahom, pogledom, mirisom svojim. Drkam svakodnevno, u poslednja četiri dana više od trideset puta. Osim što me satire sumanuta žeđ za volišanjem, prema njoj osećam bezmernu nežnost i sve u meni najlepše ploti se u blagost spram te žene - Bezimene.
Nesaglediva patnja.
*
Strast. Strast. Besomučno masturbiranje, naprštiti se - je li to u meni atavizam, rudimentarni i metamorfozirani ostatak lika iskonske zamame koja je stvorila svet. Voleti čitavim bićem. Ljubav.
*
Stidim se preteranih zanosa, stidim se bestidnosti interpretacije strasti. Bestidan sam kad o tom stidu govorim, i ... toga se stidim.
Navlačim dronje uz oronule tugujem domove eonima
daleko od savršenog siromaštva
Bezuspešno pokušavam da prestanem da mislim o njoj, ali se iskreno nadam da ću jednog dana da se probudim i da ne pomislim na nju.
Do tada, mogu samo da se upucavam u vugla i da razmišljam, a šta da je ovo, a šta da je ono i lepo je rekao Tonino: Me cago en el amor (serem se u ljubav)
Najbolje bi bilo da ne mislim uopšte i da razmišljam o drugim stvarima, ali kur moj, opseda me ta misao o ljubavi, o sreći i tako tim nekim lepim stvarima, opseda do te mere da nisam sposoban ni za šta drugo osim za to konstantno razapinanje samoga sebe između realnosti i iluzije.
Što sam se raspis'o, ne bi čovek nikad rek'o d'umem tako
Najgora je uš što iz opanka iziđe.
Nisam zaljubljen,ali bih voleo da jesam...Eto...Odgovorih...
Me Bring Da Enlightenment...
Toliko da to već prelazi u abnormalno. Da sam kojom nesrećom toliko navučen na neki drugi porok, već bi me smestili u neko lečilište.
Poruku je izmenio TROPRSTI, 20.05.2011 u 09:25
povredile me bestije, pa mi treba mnogo vremena da krenem da uistinu volim. bice to ok.
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Fali mi osecaj zaljubljenosti,o draga Saveta,da li sam ja kriva sto nisam zaljubljena?
Već dugo - volim. Ali bih volela da ponovo osetim osećaj zaljubljenosti, leptirića u stomaku, ono stalno prisustvo voljene osobe u glavi...
Mada, trudim se da i posle 20 godina zajedničkog života i dalje priređujem svojoj ljubavi iznenađenja i male pažnje. Skoro sam mu, za rođendan, iznajmila spa apartman, pa smo ga proslavili sami, onako romantično kao da smo se tek zaljubili. Dopalo mu se, i baš je prijalo.