Mnogo, zaista mnogo, mozda kao nikad do sad![]()
Boravim u zabranu opsednutosti tom ženom, u kome je ljubomorno čuvan skiptar moje strastvenosti i ljubavne pomame. Ona je nemilosrdno prigrabila svu požudu, suvereno vlada mojim nagonima. Postala je isključiva inspiracija onanije. Zaobručila me dodirom, dahom, pogledom, mirisom svojim. Drkam svakodnevno, u poslednja četiri dana više od trideset puta. Osim što me satire sumanuta žeđ za volišanjem, prema njoj osećam bezmernu nežnost i sve u meni najlepše ploti se u blagost spram te žene - Bezimene.
Nesaglediva patnja.
*
Strast. Strast. Besomučno masturbiranje, naprštiti se - je li to u meni atavizam, rudimentarni i metamorfozirani ostatak lika iskonske zamame koja je stvorila svet. Voleti čitavim bićem. Ljubav.
*
Stidim se preteranih zanosa, stidim se bestidnosti interpretacije strasti. Bestidan sam kad o tom stidu govorim, i ... toga se stidim.
Navlačim dronje uz oronule tugujem domove eonima
daleko od savršenog siromaštva
Bezuspešno pokušavam da prestanem da mislim o njoj, ali se iskreno nadam da ću jednog dana da se probudim i da ne pomislim na nju.
Do tada, mogu samo da se upucavam u vugla i da razmišljam, a šta da je ovo, a šta da je ono i lepo je rekao Tonino: Me cago en el amor (serem se u ljubav)
Najbolje bi bilo da ne mislim uopšte i da razmišljam o drugim stvarima, ali kur moj, opseda me ta misao o ljubavi, o sreći i tako tim nekim lepim stvarima, opseda do te mere da nisam sposoban ni za šta drugo osim za to konstantno razapinanje samoga sebe između realnosti i iluzije.
Što sam se raspis'o, ne bi čovek nikad rek'o d'umem tako![]()
Najgora je uš što iz opanka iziđe.
Nisam zaljubljen,ali bih voleo da jesam...Eto...Odgovorih...
Me Bring Da Enlightenment...
Toliko da to već prelazi u abnormalno. Da sam kojom nesrećom toliko navučen na neki drugi porok, već bi me smestili u neko lečilište.
Poruku je izmenio TROPRSTI, 20.05.2011 u 10:25
povredile me bestije, pa mi treba mnogo vremena da krenem da uistinu volim. bice to ok.![]()
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Fali mi osecaj zaljubljenosti,o draga Saveta,da li sam ja kriva sto nisam zaljubljena?![]()
Već dugo - volim. Ali bih volela da ponovo osetim osećaj zaljubljenosti, leptirića u stomaku, ono stalno prisustvo voljene osobe u glavi...
Mada, trudim se da i posle 20 godina zajedničkog života i dalje priređujem svojoj ljubavi iznenađenja i male pažnje. Skoro sam mu, za rođendan, iznajmila spa apartman, pa smo ga proslavili sami, onako romantično kao da smo se tek zaljubili. Dopalo mu se, i baš je prijalo.