Koliko ste zaista zaljubljeni?

Prikaz rezultata glasanja: Koliko ste zaista zaljubljeni?

Učesnika ankete do sada
80. Ne možete da glasate na ovoj anketi
  • Mnogo, mnogo!

43 53.75%
  • To je samo flert

7 8.75%
  • Pokusavam da prebolim bivsu ljubav

23 28.75%
  • Nisam!

7 8.75%
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 74

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

Koliko ste zaista zaljubljeni?

Da li ste zaljubljeni? Ako jeste da li je to zaista prava ljubav ili bedni flert ili pokusavate da zaboravite ljubav iz proslosti?

Odgovor: Koliko ste zaista zaljubljeni?

Nije jednostavno odgovoriti koliko zaljubljen, lako je proceniti da li sam ili ne, ali koliko... videcemo kada "dobijem nogu"
    Gogic Predrag DR. Gric

ja sam ona sto je mnogo, mnogo zaljubljena , i uvek iznova i iznova, naravno u "mog jedinog milog" coveka

Pa,u zadnjeg decka i nisam bila tako mnogo zaljubljena... Bilo je to vise... zabava U ostale ni toliko Ma ima vremena za ljubav...

11 Odgovor: Koliko ste zaista zaljubljeni?

ja sam vec dvije godine zatreskana preko usiju (mada to ne pokazujem 100%). znajuci mene i prethodna "zaljubljivanja", ovo je bas ozbiljno i drma...jos uvijek
    nattydread is coming to dinner

Zaljubljenost predstavlja jednu vrstu opsesije, ocaranosti i covek u takvom stanju postaje slep za neke ocigledne cinjenice.Ako se prevazidje ovo, tada dolazi ljubav koja je realnije, bolnije i nije toliko uzvisena kao sama Zaljubljenost!
    Ona takodje moze ponovo doci i u toku Velike ljubavi t.j. moze se obnoviti.
    Bila sam zaljubljena, monogo, onda sam uvidela i neke sitnice koje cine stvarnost.Bunila sam se, volela sam, prihvatila da se To ne moze promeniti i sada sam ponovo zaljubljena i to u istu osobu

Bila sam zaljubljena jako dugo... Sad ga volim najviše na svetu kao i on mene... Tačna je ona izreka koja kaže da je ljubav sve ono što ostane kad zaljubljenost izgori!
    Remember my name, You'll be screaming it later!

Da veoma , i svaki dan i svaki put kad sam sa njom, ponovo se zaljubim, sta da vam kazem, najboljih 1.5 god u mom zivotu... .
    Mozda zvuci malo detinjasto, e pa bas me briga
    Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Nisam glasala...
    nema opcije...

-niti sam mnogo x 2 zaljubljena
    -niti stižem da flertujem sa bilo kim
    -još manje, tj najmanje pokušavam da prebolim nekog bivšeg...

ja sam u emotivnom vakuumu...lebdim
    "Frankly my dear, I don't give a damn!"

Umem da volim, pravo, izistinski, duboko. I mogu da se zanesem što i ne traje tako dugo. A zaljubljena, onako ludo, blesavo, slepo...mnogo davno je bilo i to čak tako da ta zaljubljenost nije prešla u pravu ljubav. Taj divan osećaj kada lebdiš i letiš u visine ne znam da li ću još ikad doživeti.
    "O, da mi je da se još samo jednom zaljubim, opet bih uzeo kostim večnog dečaka. I opet bih znao kako da prodangubim dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka."
    ... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Ja sam stvarno mnogo, mnogo zaljubljena, cak sta vise mislim da je to prava ljubav !

jesam zaljubljena...predivan osecaj ...obostrano...

Zaljubljenost doživljavam u najmanju ruku kao izmenjeno stanje svesti.
    Sreća da kratko traje i ne dešava se tako često.
    Ne znam da li sam trenutno zaljubljena. Možda sam bila prekjuče, na nekih par sati a onda me je pustilo. Dugo sam u vezi, pre bih rekla da sam emotivno angažovana nego zaljubljena. A kad se zaljubim to je onda ludilo
    Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.

mnogo, mnogo....kao i dosad

Boravim u zabranu opsednutosti tom ženom, u kome je ljubomorno čuvan skiptar moje strastvenosti i ljubavne pomame. Ona je nemilosrdno prigrabila svu požudu, suvereno vlada mojim nagonima. Postala je isključiva inspiracija onanije. Zaobručila me dodirom, dahom, pogledom, mirisom svojim. Drkam svakodnevno, u poslednja četiri dana više od trideset puta. Osim što me satire sumanuta žeđ za volišanjem, prema njoj osećam bezmernu nežnost i sve u meni najlepše ploti se u blagost spram te žene - Bezimene.
    Nesaglediva patnja.
    *
    Strast. Strast. Besomučno masturbiranje, naprštiti se - je li to u meni atavizam, rudimentarni i metamorfozirani ostatak lika iskonske zamame koja je stvorila svet. Voleti čitavim bićem. Ljubav.
    *
    Stidim se preteranih zanosa, stidim se bestidnosti interpretacije strasti. Bestidan sam kad o tom stidu govorim, i ... toga se stidim.
    Navlačim dronje uz oronule tugujem domove eonima
    daleko od savršenog siromaštva

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Ko je zaista bio Tito???
    Autor poirot u forumu Istorija
    Odgovora: 18
    Poslednja poruka: 12.08.2018, 10:37
  2. Koliko je lepota ZAISTA bitna??
    Autor kissigirl u forumu Ženski kafić
    Odgovora: 125
    Poslednja poruka: 25.08.2015, 16:58
  3. Koliko košta parastos, a koliko krštenje?
    Autor nattydread u forumu Društvo oko nas
    Odgovora: 94
    Poslednja poruka: 17.02.2009, 15:20
  4. gde ste svi zaljubljeni
    Autor natasa gligorov u forumu Treba mi pomoć
    Odgovora: 19
    Poslednja poruka: 24.09.2007, 20:57
  5. Šta zaista vidimo
    Autor HLEBmaster u forumu Nauka i tehnologija
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 29.04.2006, 13:22

Tagovi za ovu temu