Nisam mogao/la a da ne primetim.. - Strana 52
Strana 52 od 69 PrvaPrva ... 242505152535462 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 766 do 780 od ukupno 1034

Odgovor: Nisam mogao/la a da ne primetim..

Doselila sam se u ponedeljak. Jeb'o mamu, ja sam od ponedeljka pijana A bicu i veceras, ubice me ovaj tempo novosadski.
    Krek, krek.. Ne gudra

Da su se na fejsu konacno pojavili graficki smajlici. Da s' prekrstim
    Gather ye rosebuds while ye may...

Za jedinstveni stil Mo Yanu Nobelova nagrada za književnost - Knjiga - Kultura - Scena - Dalje.com

čitala i lično sam verovala da će je dobiti Pamuk,ali...od Moa sam pročitala neka "bedra i ...ramena" u zavisnosti od prevoda,dosadna knjiga od 700 stranica...meni se ne sviđa.Mada,svakako mu čestitam
    Ja ne želim da se predam. Ja sam vernik optimizma. Ja u bolje sutra gledam, tu sa ivice ludizma.

... da nama u Srbiji svako može da se posere na glavu i da tako se*e godinama i godinama, a mi ćutimo, trpimo i govorimo kako "ne može ovo da potraje večno". Samo vrtimo seratore u krug zato što imamo pamćenje kao žalfije. Naravno, kako kome prigusti mi ga odaberemo da bude vlast... i tako u krug

Nažalost, glupost je večna i neuništiva, a koliko vidim i ovaj naš šljam (pa bio on u poziciji ili opoziciji - mindeđ)

NAPISALA ISTORIJU: Hilari Mantel opet Bukerova nagrada - Kurir

MEN BUKEROVA NAGRADA: ono što je zanimljivo da je dva puta,a od toga po prvi put ista spisateljica dobila Men Bukerovu n.
    Knjiga se sastoji iz tri dela.Priča o Tomasu Kronvelu i Henriju VIII kod nas se pojavila pod naslovom "Vučje leglo" gde prati dečaka Tomasa Kronvela koji se iz jedne zanatske porodice uzdigao do samih vrhova vlasti u Engleskoj u vreme Henrija VIII,gde kasnije spisateljica prati Henrijev odnos sa Katarinom Aragonskom i krizu njihovog braka ,razlaz sa Papom i ulogu Kronvelovu u svemu tome i na kraju pojavu Ane Bolen koja stupivši na presto zamenjuje Katarinu.
    Drugi deo knjige(ona koja je kao i prvi deo dobila Men Bukerovu n.),koji se kod nas još nije pojavio,a može se pročitati na engleskom opisuje Anu Bolen i ona je centralna ličnost .Koliko će ona potrajati na toj vlasti,kako će se ponašati,da li će Henriju VIII dati toliko željenoga sina su motivi kojima se Mantelova bavi u ovoj knjizi.
    Na srpskom jeziku knjiga će se pojaviti početkom decembra u izdanju Čarobne knjige.Uživajte.
    Ja ne želim da se predam. Ja sam vernik optimizma. Ja u bolje sutra gledam, tu sa ivice ludizma.

Postoje neke stvari i usluge koje su ovdje enormno skupe...toliko da me zeludac zaboli kad iskesiram to.
    Na sisanje sam navikla...oko 30 eura...ajd, svaki mjesec i po...
    I onda krenu te neke gluposti...kad smo uzimali farbe i slicno...da se onesvijestis...pa jedna mala farba za prozore i vrata, 250 ml, moz´u oko da ti stane 13 eura.
    Danas, aspirin, kutija...obicni... 9.20 eura
    Jos uvijek neprezaljena karta za Djoleta: 45 eura... bez filma, bez panonske mornarice...onako...klot.
    Ne zalim samo na hranu i pice ...pa jebemu, kao da se beru na grani...
    I onda se cudim sto se ovi vozikaju biciklima posvuda..nece karte da placaju, a meni se ucinile jeftine, rekoh...ucinile.
    Zaboravila sam kino...10 eura.
    Sijalice...pa ako neces da cigancis i iskopavas neke radnje...onda fino, kulturno oko 3 evrica za sijalicu.
    Ali aspirin me za dusu ujeo...
    Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
    kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?

...da se uvek naježim kada čujem "Koga nema bez njega se može" !
    Ja nikada tako nisam reagovao, mislio ili postupao. Užasno poštujem "različitost", specifičnost i "pišanje uz vetar" .
    I mislim...da je tačnije..."bez njega se MORA", što ne znači da je dobro.
    Uostalom "ruža je ruža...pa da na kraj sveta iznikne" .
    Poruku je izmenio Sivi, 24.10.2012 u 11:22
    Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu .

Ja stvarno ne znam šta se dešava s ovim ženetinama iz mog okruženja. Malo malo pa mi jave da su trudne.
    Moraću pod hitno da ih eliminišem iz mogA života.
    Prvo...ko zna, možda su te trudnoće prelazne.
    Drugo...ne mogu više da podnesem to što se prcaju više nego ja. Pogotovo što sad imaju i dokaz za svoje prljave rabote.
    Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro

...u poslednje vreme da ima mnogo (više) ljudi sa, blagorečeno, čudnim ponašanjem
    ...čak i ovde, na forumu.
    Bože, sve mi uzmi...samo zdrav razum nemoj.

Ja bre nikome ne mogu da dam reputaciju
    'Ocu da dam _babi. Prc, e moze.
    'Ocu da dam beliverki. Evo ti kurac, ne moze.
    'Ocu da dam Isahari vec koji put. Samo 'oces a ne mozes.

Ne znam treba l' Necru da dam da bih mogla da dam drugima.
    Krek, krek.. Ne gudra

jedva da neko nešto napiše...Kud plovi ovaj brod ???
    Da me kojim slučajem nema,trebalo bi me izmisliti

Citat starsica kaže: Pogledaj poruku
    J
    Ne znam treba l' Necru da dam da bih mogla da dam drugima.

kome mozes da metnes,metni mu...nemoj da te pita starost gde ti bila mladost....
    Poruku je izmenio believer, 11.11.2012 u 23:14
    Ploviti se mora i bez broda ..

Da u ova vremena ima osoba koje donose zaključke i "sudove" po bog te pita kojem rezonu .
    Doduše, to jeste lična stvar, ali kriterijumi su upitni.
    E sad, nemam ja ništa protiv nečijeg rezona, ali sam se uverio da baš oni koji ofrlje donose zaključke i sudove nipošto ne žele da dozvole da budu demantovani, bolje obavešteni i razuvereni jer.."pašće kruna sa glave" .
    Kako god...ježim se od "isključivih" .

Juče u "Politici" pročitam naslov "U znak sećanja na žrtve privatizacije".Na fasadi uništene zgrade gde je nekad bio bioskop "Balkan" nepoznata lica postavila su ovu tablu.Dalje u tekstu na tabli piše, "U znak sećanja na bioskop Balkan i sve žrtve privatizacije Beograd filma,novembar 2012."

Jes' da navraćam "s mene pa na uštap", ali koliko vidim ništa ne propuštam (na forumu).
    Jedva se ponešto piše, sve što želim pročitati se uradi za nekoliko minuta, malo mnogo se "ćuti" i malo piše.
    Nadam se samo da je bogatiji real life pa se nema vremena.
    A znam da ima osoba koje "znaju" da povuku "priču" i da animiraju događanja.
    Valjda će hladniji dani više osoba "vratiti" na forum pa će biti "toplije" posetiti ga.

Strana 52 od 69 PrvaPrva ... 242505152535462 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Ja nikad nisam
    Autor andjela pizelli u forumu Pričaonica
    Odgovora: 335
    Poslednja poruka: 01.09.2016, 00:13
  2. Kajem se što nisam...
    Autor Najgora u forumu Erotika & sex
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 25.10.2014, 23:35
  3. Kako si mogao?
    Autor SQUAW u forumu Kućni ljubimci