Da mnogi forumaši zelene repute vide u plavoj boji.
Edit: i da to u novom izdanju ipak zavisi od skina.![]()
Da mnogi forumaši zelene repute vide u plavoj boji.
Edit: i da to u novom izdanju ipak zavisi od skina.![]()
zadrzavam pravo da zeleno plavim zovem ,i obrnuto....![]()
Ploviti se mora i bez broda ..
Nisam mogao a da ne primetim da to garanT ide ovako.
Mish
Baba
qma
Mish (jaaoooo, ne mogu Mishu)
Yossa (jao, što bih njemu davala reputee)
Isahara
Lilith
Mish (jaoooooo, opet ne mogu Mishu)
Yossa (jooooj, ne mogu ni mom Joletu)
Vronsky
Najgora
Sunflower
valter
pa Mish
Yossa
i tako unedogled...
![]()
Nisam mogla da ne primetim Elvisa u believerkinom potpisu. To lutko!
Kratko, ali
Kao i da sam danas bash fina. Ne koristim psovke i izraze poput: sranje, jaje, jbg, jbm ti.......
Eh...nije mi lako, stari se polako.
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Da onaj Bane stvarno nije normalan![]()
Life is a mystery to be lived,not a problem to be solved.
Neka neobična
aktivnost vlada ovog popodneva. I od jutra je tako. A možda su neki i otišli nekim poslom, a ostavili su comp uključen.
![]()
Prvi utisak uvek vara
Ja pola od ovih lickova ne znam (a preferiram "znaš me - znam te" varijantu)...i svi mudro ćute...ajkido, Becar, believer+, bind, boosko, Chichak, dalmatino, DJSO56, donjisrem, dori, DuskoPazovcan, ELA+, elap, ergoS, euridika+, gilemacola, Gogi, GRenigma, jamarina, joksi, karlitos genije, leptiric+, little fairy, Lovrencic, makilli, maski+, milorad, Morpheo, Necromancer, nedeljkovic, neleprvi, neobarocco, nilesev, Poslednji Skaut, pralinica, predragjaksi, rastaman, ratko98, rista, Samuraj, Sara Niagara, ser_gogsy, Sirijus, sladja_Ruma, sloboleo, Sunflower+, sveta83, tinaana, Turkmenbashi, valter, Vlada Vasic, vladajko, vladas69, Vule, waske007, yossarian, Zokica007, ZokiSase
![]()
Odavno nije bilo ovoliko clanova on line
Ponovo radi bioskop![]()
Life is a mystery to be lived,not a problem to be solved.
dopalo mi se ovo valterovo "ne menjam veru za vecheru" .... bash tako i ja nekako... al mi na to reche glisha neki dan :"umiljato janje dve ovce sisa".... pa sad... ne znam kako to da izbalansiram .....
![]()
& underpaid......
Koliko Urosh i Marko liche...a pri tom imaju i slichna prezimena...![]()
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.