Da li vam se desilo da vam u osnovnoj smanje ocenu iz vladanja?
da
ne
Da li vam se desilo da vam u osnovnoj smanje ocenu iz vladanja?
Nije, ja sam bila uzorno deteBre, sad gledam jednu klinku kod mene u odeljenju... kao sebe da gledam, takva sam i ja bila, tiha i nesposobna da se odbranim od bilo koga
![]()
Nisu ti valjda, crrrni Vlado, smanjili ocenu iz vladanja?Sta su ti tvoji rekli?
![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
Hehe, ma jesu, jesu. Naime odvili smo neke osigurace tako da u celoj skoli nije bilo struje. Sto se tice mojih , POPIZDELI SU!!!
JesteuFatili me da pišem po zidu
i to baš kad sam se doooobrooooo raspisala
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Ne,ne,ja sam bila dobro dete,i imala sam dobre ocene...Nisam pravila bas velika sranja,tj.,u skoli,al' zato ih je izvan skole bilo dooosta...
![]()
![]()
Da ti kazem nesto, nije to za dzabevlado kaže:
Ne zele oni tebi nista lose, oni to za tvoje dobro
(a i ne valja ti to sto cackas struju
) Popravis se lepo sledece godine, pa ce da bude primerno
![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
ma popravili su oni to za mesec dana ( keva mi radi u skoli ), tako da sam ja zavrsio sedmi sa primernim vladanjem.
![]()
Jeste.Bila zima, a mi grudve u ruke i ožeži po autobusima.
Hvala Bogu, pa su nam pored škole prolazile četvorka i jedanaestica, a Novosađani znaju koliko često idu ti busevi. E, a posle smo išli kod zamenika i kod psihologa.
Od kada je sveta i veka, zna se da se autobusi gađaju. To nije za ukor. Trebali su i fizičkog da nas oslobode, a oni nas ukorom po ušima.
A bio jedan matori vozač, redovno je izlazio iz busa da nam preti. Sve dok nije popio grudvu u glavu.
![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
moje vladanje je skoro uvijek bilo - zadovoljava - jer sam non-stop nesto meljala na casovima, pravila se pametna i nestajala netragom kad su bili kontrolni. ali, eto, ne fali mi nista...![]()
nattydread is coming to dinner
Imala sam 4 iz vladanja par puta. I to uglavnom zbog neopravdanih casova. Kafenisanje uvek.![]()
Samo zbog "bezanije" sa casova, kao i goldie piiila sam kaficu (inace mi uvek kasnio autobus
![]()
)
imadoh jednom... u 7 osnovne na pola godine![]()
nazvao sam nastvanicu domacinstva (dal ovo uopste vise i ima u skolama) ni manje ni vise no guskom
... kretenusa mi zakljuci 3 iz pomenutog predmeta a to kako je samo jedno polugodiste ostaje znaci i za kraj godine... no fazon je da sam ja vec odavno vidio vukovu diplomu u rukama da mi GUSKA ne upropasti sve
e tom je jos pridodala geograficarka 4kom na kraju i zbog jebenog 7mog razreda ja nemam zvanje "vukovca"
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Sto se domacinstva tice toga vise nema, koliko ja znam, mada za njega postoji rubrika u knjizici, ali Srbo legendo ja stvarno saosecam sa tobom jer je i meni zelja da budem "vukovac". Jedina prepreka koja stoji i izmedju mene i te diplome jeste 8. ( smrc! ) al valjda cu uspetiswba kaže:
Ja se na tvom mestu u osmom ne bih ni trudila za 5,00swba kaže:
Nisam u osnovnoj imala smanjenu ocenu iz vladanja, ali sam imala opomenu iz fizickog u osmom, promenili su nam nastavnicu, odnosno doveli profesora pa nismo isle na casove. Sve devojcice su imale opomene tada![]()
mlado-ludo... sta cesLady in red kaže:
![]()
vlado sinak ne citaj ovo vec samo furaj za diplomu... a nas su ovo stigle godine pa lupamo![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.