S vremena na vrijeme "pointer" na mom lap-topu poludi i pocne sam da gasi programe. Iskljucila sam "touch pad" na lap-topu i sad koristim "externi" mis, ali opet isto.
Ima li neko resenje za mog "ludog misa"?
S vremena na vrijeme "pointer" na mom lap-topu poludi i pocne sam da gasi programe. Iskljucila sam "touch pad" na lap-topu i sad koristim "externi" mis, ali opet isto.
Ima li neko resenje za mog "ludog misa"?
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
Nisam neki serviser(zato mozda i nisam u pravu) ali ja mislim da je sa tvojim misem sve u redu. Mislim da je u pitanju neki virus koji si mozda negde zakacila i koji se poigrava sa tvojim browser-om i otvorenim prozorima. Probaj da nekim tune up programima,skeniranjem antivirusnim programom i skeniranjem spyware programom ocistis racunar od "nepozeljnih".
Slažem se sa Goldie, mada i ja nisam neki stručnjak za laptop kompjutere.![]()
U svakom slučaju, bolje ti je da što pre probaš sa uklanjanjem virusa, nego da čekaš na podršku Kunića, koji će ti garant predložiti da svoj laptop zaviješ u 5 jevreja i baciš, te odmah kreneš u kupovinu novog!![]()
Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...
Sve vec probala...goldie kaže:
![]()
Nema ni virusa, ni "bakterija", ni "crva", ni "vaski"...![]()
Slican problem ima i moj kolega (u pitanju je ista marka (HP Compaq Presario)).
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
Pa onda cu da posudim Kunicev savet.
Kupi novi lap top!![]()
I moj dragi meni kaze:goldie kaže:
"Ma, baci taj CrapTop i kupi novi"![]()
A ja tvrdoglava pa![]()