"ludi mis"
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 23

Tema: "ludi mis"

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

"ludi mis"

S vremena na vrijeme "pointer" na mom lap-topu poludi i pocne sam da gasi programe. Iskljucila sam "touch pad" na lap-topu i sad koristim "externi" mis, ali opet isto.

Ima li neko resenje za mog "ludog misa"?
    "Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts

Odgovor: "ludi mis"

Nisam neki serviser (zato mozda i nisam u pravu) ali ja mislim da je sa tvojim misem sve u redu. Mislim da je u pitanju neki virus koji si mozda negde zakacila i koji se poigrava sa tvojim browser-om i otvorenim prozorima. Probaj da nekim tune up programima,skeniranjem antivirusnim programom i skeniranjem spyware programom ocistis racunar od "nepozeljnih".

Slažem se sa Goldie, mada i ja nisam neki stručnjak za laptop kompjutere.
    U svakom slučaju, bolje ti je da što pre probaš sa uklanjanjem virusa, nego da čekaš na podršku Kunića, koji će ti garant predložiti da svoj laptop zaviješ u 5 jevreja i baciš, te odmah kreneš u kupovinu novog!
    Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Citat goldie kaže:
    Nisam neki serviser (zato mozda i nisam u pravu) ali ja mislim da je sa tvojim misem sve u redu. Mislim da je u pitanju neki virus koji si mozda negde zakacila i koji se poigrava sa tvojim browser-om i otvorenim prozorima. Probaj da nekim tune up programima,skeniranjem antivirusnim programom i skeniranjem spyware programom ocistis racunar od "nepozeljnih".
    Sve vec probala...

Nema ni virusa, ni "bakterija", ni "crva", ni "vaski"...

Slican problem ima i moj kolega (u pitanju je ista marka (HP Compaq Presario)).
    "Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts

Pa onda cu da posudim Kunicev savet.

Kupi novi lap top!

Citat goldie kaže:
    Pa onda cu da posudim Kunicev savet.

Kupi novi lap top!
    I moj dragi meni kaze:

"Ma, baci taj CrapTop i kupi novi"

A ja tvrdoglava pa

-Neeeeeeee da bacas, greota !

Slične teme

1. Sta znaci "Nezavisnost" i "Suverenitet"?
    Autor Skidatch_Mraka u forumu Politika
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 29.03.2012, 18:30
  2. "Nova" i "stara" dijaspora
    Autor irnik u forumu Dijaspora
    Odgovora: 14
    Poslednja poruka: 10.10.2008, 10:20
  3. Od "Keca" do "Petice"
    Autor swba u forumu Spomenar
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 19.12.2006, 08:29

Tagovi za ovu temu