Ja, neka ... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

New Time

Ja, neka ...

Ocenite unos
~ ете... има денови кога мислата е пенелопска. дење крпи надежи, ноќе се распарува и во бескрајот себенаоѓа ... онаму, каде сенките ми те крадат од зениците, кога низ ветрот го рониш твојот силен двозбор ... те љубам ... а моите прсти, наткожно везат - време.

n.t.s.
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara