Ja, neka ... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

New Time

Ja, neka ...

Ocenite unos
THE довидување

.се умножив за да се почувствувам.
.се поделив за да останам цела.
.збирна намаленост од утре и вчера.
.неднаква големина .
.на вистинската.
.јас.

n.t.s.
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara